TRÅKMÅK

ja hittade inte på nåt bättre till dagens inlägg. hänt mycket, wäst-bygg va här å besökte oss å ljög om att dom inte visste nånting, haha. ja herregud, kp ringde upp honom för han va inte hemma, då fick kp sig en utskällning- ett jävla sätt å gå tilltidningen, haha men hallå. nu hände det ju nåt! på månda kommer dom å sliter upp allt å ska fixa det. haha, men det roligaste utav allt. våran lägenhet e inte den värsta, en annan hade problem med att det forsade in vatten genom ytterdörren, å en tredje hängde det gipsplattor från väggen, å den fjärde har dom inte ens vart å gjort två-årsbesiktningen, haha. sicka klockrena gubbar. haha å han va så arg på kp, satt å skällde ut honom i telen, haha. kp bara-du ja tycker att dte e du som ska lugna ner dig, ta fyra djupa andetag å ta dte lugnt, haha, han sa till kp att sluta gapa å skrika, men det va han som gjorde det, haha. ja herregud. nu ska det bli fixat iaf, så nu kan vi FÖRHOPPNINGSVIS lämna detta!

nu ska ja träna med mitt wii spel!

hej då!

Love M

Kommentarer
Postat av: Gamlamormor

Åh vad ni är bra!!!!Bara stå på Er,egentligen tycker vi att ni inte ska behöva betala hyran.Jag känner Dig för väl KP att det skulle vara Du som gapar,så ge Dig inte Och Du vet väl att den som börjar gapa har förlorat,så heja Dig vännen.Jag tyckte det var synd att Du inte vad med på bild Malin,då hade dom djävlarna som blev arga för att ni gick till tidningen fått någonting fint att titta på.(Inget ont om KP o Viggo dom var jättefina) men vi saknade Dig. 10000000 Kramar gamlamormor gamlamorfar STÅ PÅ ER!!!!!!!

2008-11-13 @ 22:25:28
Postat av: Tymsi

Haha, vilka idioter ni har att göra med, kul att det var massa fler än ni som har problem med sina lägenheter, väldigt bra byggda....eller inte!!!

Massa kramar!!!

2008-11-18 @ 09:04:54
URL: http://www.tymsi.blogspot.com
Postat av: Anonym

nej det blir super bra :) åh så gott! det var skit längesen jag åt såna. hihi :D du är så välkomen så! puss

2008-11-19 @ 09:47:32
URL: http://fraajda87.blogg.se/
Postat av: Anonym

SKRIV SKRIVE SKRIV : Angi vill läsa nåt

2008-11-19 @ 19:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0