HEM TILL LINA

mm det ska jag å viggo å snart, malin å malin e snälla å plockar upp oss på vägen. så det ska bli trevligt å komma ut å träffa lite folk, va så länge sen jag träffade dom.
kl 10 kommer malin i mån å hjälper mig med håret=) tack snalla=) blev nån ljusare färg, får la se hur ljusbrunt det kan bli. mitt e ju väldigt mörkt nu. men kände senast ja gjorde det så mörkt att ja trivdes inte alls:(  så får verkligen hoppas det blir bra nu då=)

så hej då!


DAX FÖR SÄNGEN

japps, nu e det fortsättning upp i sängen. hoppsa på att det går nåt sevärt på tv som man kan halv sova till=). i mån ska kp vara i skolan med, så tomt när han e borta på dagrna. man vanjer sig snabbt att ha honom hemma, vilket e underbart=) kanske blir en sväng till öppna förskolan i mån, har inte vart där på länge, men vill inte att viggo ska bli sjuk. så mm, det tåls å tänka på....annars får det bli en promenad med eddie vander kvast å viggo sovandes i vagnen...

tror ja ska köpa färg till håret i mån, tyvärr så e det ju ingen som kan hjälpa mig å lägga i den. ska ha sån med båda färg å slingor. det e det som är lite dumt när man bara umgås med killar. har ju två tjejor men dom e upptagna, gelica kunde inte å lisa jobbar i norge nu mera. så ja, vi får la se hur det blir med det.....:(

ehh jaja hej då!

Love M

LUNCH

ja det är det snart. kl 13.
vigo ligger å vilar nu medans jag har flängt runt å flyttat möbler för att komma åt med damsugarn, slängt i diskmaskinen tvättat plockat städat slängt grejor å hållt på. så nu har huvudvärken kommit som ett brev på posten. huvudvärk varje dag nu mera. så jävla tröttsamt.
kp hade muntligt föredrag inför hela klassen idag, å han tyckte det va kul. vem fan tycker sånt i kul? jag sj had ebara velat gå å gömma mig:P men tur att nån tycker det iaf=) han ringed när han va klar å va jätte nöjd å glad, men det blev inte alls så som han hade tänkt att det skulle bli. det blev bättre=9 så edt va kul för honom.
tyvärr så håller han nog på att bli sjuk:( så nu får han stanna inne idag å bara vila å mysa. (plugga lite)
vill ju inte att min största björn ska bli sjuk. min söta underbara man.

så hej då, nu ska ja skala potatis till honom som han ska ha när han kommer hem..

hej då.

till er som inte fattar att man kan kalla sin sambo för man fasten dte inte är min make. så kan man detta. när ja skriver man så menar jag MAN, inte make. låter lite konstigt å skriva pojke kille karl, så därför använder jag mig av ordet man.
måste tyvärr tillägga detta då jag har fått kommentarer om min "man". ja herregud..

Love M

JAHAPP

då va det onsdag, skönt, vill det ska bli helg nu! =)
på freda blir det ge-kås å sen blir det fest=)

idag åt min lilla prins för första gången en halv macka med leverpastej å en skål ned björnbärsyogurt till frukost=) det gillade han, eddie med. =) haha.

annars e det la mest jävelstyg från viggos sida nu. inte med menigen kanske, men ja ser det så. drar i alla sladdar, sliter ner eddies mat å vattenskål, så det får numera stå på bordet. han följer efter en hela tiden å ska rivas å bitas i mig. dra mig i håret å roligt oxå. nä får ta han nu, för nu ligger han å bölar å vill upp i mitt knä. dte värsta e att han fejklipar. haha. vi känner igen hans lipande bra nu-äkta lr inte. kan ju säga att det äkta infinner sig inte ens hälften så mycket som det fejkiga gör. haha. ja han e underbar min lilla prins=)

så hej då.

Love M

TISDAG

va inne å kollade statistiken nyss å så såg jag på kommentarer att det va en annan frida än den jag trodde som hade skrivit, så det va himlans roligt att du oxå har hittat hit frida J =) dessutom så har jag försökt att lämna kommentarer till dig flera gänger, men det går ju fan inte! så nu vet du det med=) å lycka till jag hejar på! =)

ja annars så har det vart fullt upp hela dan, vart å handlat massa å på massa olika ställen.
 
skickade ut inbjudan till tjejfest idag med, hoppas på att alla kan komma=) roligt roligt=)

hmm, taison kanske kommer på besök senare med, va ju ett år sen som vi sågs så det ska bli roligt!!!!

annars så ska ja nog inte göra mycket i veckan. på freda e det nog fest med folk från kps hockeylag, det ska oxå bli roligt.
så ja nä. hej då.

Love M

MÅNDAG

datorn har inte vart5 inkopplad i helgen så ja har inte skrivit pga det. ja då va det måndag igen. skulle vart på mammaträff hos anna-karin, men emil va sjuk så dte blev inställt igen. så idag e det bara BVC.
får vi se hur läng å hur mycket min lilla kille väger nu! =)

igår hade kp match igen. dom förlorade i fredags, men IGÅR så vann dom sin första serie match, det va roligt för dom!

tack för dom söta kommentarerna ni lagt=)

måste bara visa denna bilden på min lilla skalle, han e så söt!!



Love M


LÄNGE SEN

om inte gelica hade skrivit att hon ville ha nåt å läsa så hade jag antagligen inte skrivit i dag heller. men men, får ta mig i nattis (istället för kragen) å skriva några rader då.

igår va ja å viggo hos mamma nästan hela dagen. vi pratade å fickade med frallor å lite ostar=) viggo åt vaniljyoghurt för första gången, å han tyckte det va mumma=)=)

ja nä, idag har jag bara städat å plockat som vanligt, viggo har precis vilat lite, så nu ska ja börja med maten. tråkigt som tusan. men men,.,,,
TIF-natta som va i helgen va ok, men inte mer, jag va nog inte på humör bara. danade inte en endaste gång:/ men men, kommer fler år..

i mån möter varbergs hockey veddige, usch va hemskt, hoppas dom inte förlorar allt för mycket, får tro att veddige ligger inne på bra mycket nerver å gör dåligt i från sig, haha:p jaja

nä, tråk tråk. dte e det enda som kommer fram i huvudet e inte alls på humör. så hej då...

Love M

TRÅKMÅK

ja hittade inte på nåt bättre till dagens inlägg. hänt mycket, wäst-bygg va här å besökte oss å ljög om att dom inte visste nånting, haha. ja herregud, kp ringde upp honom för han va inte hemma, då fick kp sig en utskällning- ett jävla sätt å gå tilltidningen, haha men hallå. nu hände det ju nåt! på månda kommer dom å sliter upp allt å ska fixa det. haha, men det roligaste utav allt. våran lägenhet e inte den värsta, en annan hade problem med att det forsade in vatten genom ytterdörren, å en tredje hängde det gipsplattor från väggen, å den fjärde har dom inte ens vart å gjort två-årsbesiktningen, haha. sicka klockrena gubbar. haha å han va så arg på kp, satt å skällde ut honom i telen, haha. kp bara-du ja tycker att dte e du som ska lugna ner dig, ta fyra djupa andetag å ta dte lugnt, haha, han sa till kp att sluta gapa å skrika, men det va han som gjorde det, haha. ja herregud. nu ska det bli fixat iaf, så nu kan vi FÖRHOPPNINGSVIS lämna detta!

nu ska ja träna med mitt wii spel!

hej då!

Love M

MAMMA, SON OCH EDDIE VANDER KVAST

e det inte fint detta kortet. taget innan vi ska på kalas hos viggos morbror Jonathan. grattis på 18års dagen lillen!






Love M

DAGENS DAG

ja, dagen började med en promenad med eddie. han träffade hunden frida som han lekte med ett bra tag. två gamla gubbar som stod å pratade å den ena ägde frida, dom va så gulliga. jätte trevliga verkligen! =)
haha hallands nyheter ringde innan med, så sa dom att dom hade pratat med wästbygg. å dom hade sagt att dom skulle fixa det, men vi skulle ta å lugna ner oss lite, hahaha. jävla pucko ärligt talat!!! önskar att personer som e trångsynta kan vända på situationen å tänka, -om det va så att jag hade en lägenhet som det regnade in i, å min hyresvärd  inte brydde sig, men ok. mm då hade det nog inte vart samma snack. jävla pucko ärligt talat! så sa han att han hade fixat det mesta å det bara va några lägenheter kvar med LITE FUKT I. då sa kp tillbaka att om (hans namn) tycker att lite fukt innebär att det regnar in så det blir stora pölar både på diskbänken å golvet,ja då får det ju stå för honom.

samma sak fast annat ämne. tänk om personer som bestämmer lagar för en dag hade hamnat i en vanlig svenssons vardag. som den här mannen som dom inte tänker göra nåt åt för att han kommer ända inte att bli straffad till mer än två år. han messade å ringde å låssades först vara en jämnårig flicka. först vågade hon inte säga till sina föräldrar vilket hon tillslut gjorde. så ärligt, annars hade han kanske blivit ännu en pedofil i mångden. men min slut poäng med detta är att: jag hoppas att om han nu går längre än vad han nu redan har gjort, så hoppas jag på att det  är personen i fråga som sitter å bestämmer att det här ska läggas ner, är just personen ifrågans dotter. tror ni det kommer bli nån ändring då????

sen blir det stan, ska se om ja kan hitta nån fin klänning lr nåt som ja kan ha på lörda. har sparat mina pengar som ja fick av gammelmormor för nån månad sen. så jag behöver inte ha daligt samvete för att ja har köpt nåt.
vi ska till farfar jens sen å bada, han e inte hemma så då passar vi på å låna hans bubbelbadkar, så ja å viggo kan bada medans kp läser. myspys=)

ikväll blir det kalas hos lillen han fyller 18 nu. ujuj, lilllen börjar bli stor han med.=)
åh ikväll kommer greys anatomy med=)=) bra bra=)
kollade på csi i måndas, ja va tvungen å gå in på nätet å kolla nästa veckas avsnitt för å se om warrick dog lr inte. å det gjorde han, det va sorgligt:(

nä nu ska ja duscha å så. morgon promenaden med eddie vander kvast e rätt svettig.
så hej då.



Love M

VARFÖR???

jag satt precis å funderade lite, sen slog tanken mig.
VARFÖR E MAN ALDRIG NÖJD MED DET MAN HAR? det e precis som om man inte ser det, hela tiden går man å drömmer om saker man vill ha, uppnå. men man kan riktigt aldrig glädjas åt det som man verkligen redan har.



HAN-MIN BÄBIS-MITT ALLT.


-Vad är ditt allt?

Love M

HALLANDS NYHETER

haha ja dom ringde kp idag angående att wästbygg vägrar erkänna att dom gjort stora byggfel på våran är lägenhet. det regnar ju in å så som ja har berättat här tidigare. så när ja hade vart med halv lång runde med eddie å kom hem så såg ja att det blixtrade i köket, jaha då hade han redan kommit. hahaha det va så roligt, kp skulle stå å glo in i ett skåp å se allmänt dyster/lessen ut, med viggo i famnen. haha sen skulle dom gå upp på den andra balkongen å fota där med, haha ja satt i sängen med viggo i famnen å höll på att flabba ihjäl mig, men ja fick ju kväva det så gott dte gick, hahahha. kp ser ju att ja inte kan hålla mig å knappast han heller då. så säger han från hn - se inte så glad ut.
hahahaha fan va kul det va! haha
så nu får vi se när detta kommer i tidningen.
haha.
nu ska vi snart äta suppe. det ska bli smarre=)
så hej då!
LOve M

SÅ JA

det va den stormiga promenaden, herregud, fick nästan spinga åt det ena hållet, haha. vagnen vick ja hålla hårt i nu när ja har en trehjuling, kändes som om den skulle blåsa omkull hela tiden, så tänkte jag att nu ska ja ta med mig kameran ut å få ett fint kort på eddie vander kvast, men icke, hahha han ser skir rolig ut, pälsen blåste så mycket åt en hållet så han såg alldelss skinny ut, hahha!  så nu har han blivit duschad, han e så duktig, han vet att han ska gå raka vägen in i duschen, så står han där å väntar på att ja ska komma, min söta kristallskalle!
MEN NU måste det verkligen städas. bytas i sängen då vander kvast har legat där, känns som om man ligger i en sandlåda.
haha såg bilden på eddie nu,han kollar ju inte ens i kameran, haha. jaja:P
hej då



Love M

SKÖN PROMENAD?

ja det vet jag inte om det ska bli. får la vara tacksam så länge det inte blixtrar haglar å blåser. ja blåser gör det ju till förbannelse, men solen skiner(lite) haha.
precis klar med middagen, viggo va för trött för att äta, han brukar vila vid 11, men då satte ja han i diskhon så han fick bada. så nu sover han gott på sin fårpläd.
åh min stora prins kp gjorde hela två mål igår! så duktig han va! å ja som ser nästan alla matcher missade givetvis, bara för att per skulle köra ut å då fick ja å viggoskalen inte plats. han har lixom inte gjort 1 ändaste mål under två hela säsonger, å ja har kanske missat 3 matcher under hela denna tiden, så igår, när ja verkligen inte kunde följa med, så gör han två mål! å han va så stolt!! å dte kan ja förstå. så idag stod det i tidningen vilken slitvarg han är. äntligen fick han lite utdelning, han trodde att han gjorde målen för att det va farsdag. haha min söta varulvsbjörn! haha.

ja annars händer edt inte så mycket som vanligt, skulle haft mamma träff hos anna-karin, men det va nästan inga som kunde. vi blev bara tre st så vi beslutade att flytta upp den. så nu e hela min dag fri.
MIN pappa ringde innan å frågade om ja ville va med på julfest, ja men absolut, så det blir julbord å bowling den 19/12. det ska bli roligt, men julbordet kan ju kvitta, gillar bara köttbullar å potatis ändå..:P
å gammelmormor- jag vet att du inte e det minsta kall! =) skulle bara se hur reaktinerna blev. ja har ju mer besökare än vad som visas i kommentarer. så ja ville igentligen bara veta vilka det e som e här å läser. haha. men som du såg så gav det ju ingen vidare utdelning. bara mina trognaste vargar skrev några snälla rader!
dom andra får la fortsätta vara avundsjuka anonyma människor:P:P haha!
slänger in en bild på min underbara lillkille som tar en middagstupplur! =)
så hej då!


MIDDAG

ja det blir det ikväll med bror å gelica. potatisgratäng med kött. å en förbannat gooood sallad. roccula, grekisk salladsmix, orange å gul paprika, sockerärtor, fetaost å baby plommontomater. mmmm=)=)
sen blir det la lite spel å allmänt mys bara.
så hej då

Love M

FREDAG

fredagar e så sköna. mys på kvällen med god mat å lite rött vin. det e fint det=)
annars idag så har vi inte gjort så mycket. vart ute å gått med mina små killar, eddie grisar ner sig så när han springer i alla jordhögar å hagar/åkrar. så han fick sig en dusch när vi kom hem. nu sitter ja å väntar på att svensson svensson ska börja, det går repris nu tio över två. somnade i från det förra lördan, viggo ligger å leker på golvet i vardagsrummet, han kryper omkring å pillar på allt, drar eddie lite i pälsen i mellanår. stackarn. jaja.
hej då.

Love M


MIN SÖTA SNUTT

har inget att säga direkt,
va ute å sprang en mini runda med eddie i morse. sen cykla ja till willys å handlade lite potatis ägg champinjoner bananer å clementiner. fick stressa som fan där inne för ja hade glömt min cykelnyckel, sen bar det hemmåt. då fick ja börja laga mat. fisk å kokt potatis lingon. sen tog vi lite kort på våran fina prins viggo. så underbart söt=)
kp ringde farmor kristina för han ville vi skulle komma å kolla matchen ikväll. hon va så himlans förkyld så ja ville inte fråga henne, kändes inte rätt. men det tyckte kp. eh ah, känner att de blev lite rörigt nu i texten, men skit samma, matchen va vi på. dom förlorade tillslut med 1-8.....ujujuj, tre matcher, tre förluster....
nu kommer bilder på våra söta-å kan du kolla alla bilder utan att lämna 1 ändaste liten kommentar, ja då e du kall.









Love M

SOVA

nu blir det sängen e så sjukt trött fortfarande...
måste bara lägga täcket i ett påslakan nu, jag har sovit utan i två nätter.....så trött har ja vart att ja inte ens orkat bry mig, men nu måste ja....
å i mån e min karl hemma, det e alltid mysigt.
puss hej..

Love M

SJUKT TRÖTT

vet inte vad det är frågan om, men ja har vart så sjukt trött sen fredas natt, igår somnade ja innan svensson svensson va slut:( å idag vill ja bara lägga mig å vila. men det går ju inte, viggoskalen kryper ju nu mera så nu får man inte sitta länge innan man måste flytta honom från alla sladdar igen, han älskar dom... nu ska snart kp åka å spela match med, borta med, inte allr kul, ja e såååå slö.
ja va hos emily i fredas å det va verkligen så jävla trevligt, sen åkte vi till oscars, det va ok.

nä nu får ja gå igen, e så sjukt rastlös samtidigt som ja bara vill slänga mig i sängen å sova......

Love M

nu fick ja känna på viggós tand som kommit fram=)

SJUKT TRÖTT

vet inte vad det är frågan om, men ja har vatt så sjukt trött sen fredas natt, igår somnade ja innan svensson svensson va slut:( å idag vill ja bara lägga mig å vila. men det går ju inte, viggoskalen kryper ju nu mera så nu får man inte sitta länge innan man måste flytta honom från alla sladdar igen, han älskar dom... nu ska snart kp åka å spela match med, borta med, inte allr kul, ja e såååå slö.
ja va hos emily i fredas å det va verkligen så jävla trevligt, sen åkte vi till oscars, det va ok.

nä nu får ja gå igen, e så sjukt rastlös samtidigt som ja bara vill slänga mig i sängen å sova......

Love M

nu fick ja känna på viggós tand som kommit fram=)

NEJ

för er som inte fattade så pratar ja ej om kp.! han älskar ja utan nåt komplicerat skit.

JA BLIR GALEN

ja det vill ja lova, farför måste "det" krånglas! blir så lessen, älskar ju han så, vi har ju vart ett sen födseln...:(:( älskar han vad folk än säger...!
Love my K..... E....


Love M

RSS 2.0