YEAH!!!

min jacka kom idag, å den passade verkligen perfekt! va väldigt orolig över hur den skulle sitta, men ujujuj, såå bra=)= skoj skoj!

idag har jag å viggo vart på öppna förskolan, efter det så åkte vi hem till min mamma å åt lite lunch, sen körde vi till vårdcentralen i tvååker och fick vaccinerat lillkillen, han va så duktig min lilla prins, både när han fick sprutan å när vi sattå väntade, va sjukt mycket folk verkligen! vi väntade i 1tim å 20 min, men inte ett enda litet gnäll från den duktigaste killen=)=)

nu ska jag snart åka iväg på hockey, inte så där jätte sugen, men man får ju göra det för kps skull. han tycker det e roligt när vi kommer å kollar...

allt för nu anntar ja...

LOVE M

PÅ TIDEN KANSKE?

va ett bra tag sen ja skre nu, har lixom ingen ork till att knapra ihop nåt här. i går va det folk här å kolla på lägenheten, hoppas dom vill ha den... annars så händer det inte så mycket här hemma, bara jobbar å tränar, vi går om varandra här hemma.
jag har även köpt min första canada goose jacka å ja e så nöjd, än så länge. hoppas på att den passar oxå bara. har velat ha en sån i typ 3år, men aldrig känt att ja har haft pengar att slänga ut på en, meeen nu kände jag att det va dax, ja e fan värd nåt fint å dyrt nu=)

denna veckan ser ja verkligen inte fram imot. det e min jobbhelg å det e såååå mycket att göra. fy fan, hatar det. usch å fy, det e ju lugnt när det inte e nåt å göra, men när man måste börja kl 04 00 för att hinna med allt så känns det rätt så jobbigt/tråkigt...man vill bara att helgen ska ta slut så man får börja på ny vecka å ledig helg..


viggo har börjat gå på potta, gjort det i typ två veckor nu, han e duktig, han säger till när det e dax.

kp e ute på prao, han tycker det e väldigt skoj, han har även börjat spela hockey igen, hahaha långt upphåll han tog....haha..

ja försöker oxå göra mig av med så mycket som möjligt nu inför flytten, känns så skönt å kunna ge bort saker till folk som dom uppskattar.

vill ha sålt min tv-bänk med, den bara står å tar plats, någon som e intresserad??=)

nu får ja nog avrunda här för viggo håller på att plocka isär skostället + att han bär omkring på det. ujujuj denna ungen vettu!

LOVE M

RSS 2.0