TÅGTÅRTA TILL 1ÅRS BARNET

hur gullig e inte min prins här då, han står å beundrar tårtan som hans pappa har gjort helt sj, så duktig han e min stora skrutt. efter korten va tagna så försökte viggo knycka ett hjul. men han får allt vänta lite till;P




Love M

MIN SON-MIN PRINS-MIN KILLE-MITT ALLT

fyller idag 1 år! redan 1 år, helt sjukt, vi sjung förhonom i morse å så fick han tårta å välling på sängen. plus presenter, men mer ska det bli. idag kommer det typ vara öppet hus här hemma, så det blir mysigt.=)
 i lördas fyllde jag år=) fick jätte många fina presenter, verkligen en massa saker, ska se om ja kan få med allt...
3 ringar
ett par örhängen
en ny spegel
björn axen schampoo
blommor
manikyrsett
mobil (inte kommit än)
frukost på sängen, detta fick jag av kp på morgonen så dagen började bra=)
en sjal
vin flaska
presentkort på agaton sax
pengar
blommor av mamma å pappa=)
ett presentkort till på agatonsax av mormor å morfar
pengar och ett jätte fint hårsmycke av svärmor å zjelko
ett presentkort på gina av micke å gelica
en flaska vin av jimmy B
boddy butter å två andra duschgrejer o en "svamp" av carro å mårten
blommor av johanna
roser och en jätte fin kruka av malin å frida
en påse blandat med cider av thors å ann-marie.
funderar på om ja har glömt nåt nu, å det har ja säkert=) sen får både ja å viggo presenter idag av anna-stina å gösta å av ann.
så hej då! Love M


UNDERBARA SOL!

så skönt när den tittar fram, meeen, man hålller ju för fan på å blåsa bort, efter min körlektion som ja ahde kl 8 i morse så gick jag ut med viggo ut till apelviken å runt, motvind mer än halva vägen å vinden kastade vagnen åt sidan i mellanåt, fyy faan va jobbigt det va!

på lörda fyller ja 23 år, så då blir det först lite kalas å sen fest på kvällen. så det ska bli kul=)

kp kom precis hem så vi har fikat lite nu. å så hade han beställt chokladtårta på stålboms till min födelsedag,

jag får se om ja ger mig ut på nån joggingtur eller om ja nöjer mig med den promenaden som ja fick i morse.

helgen som gick va frukstansvärt lugn, vi gick å la oss 22:10 både freda å lörda, så skönt, vart helt slut verkligen. tror det e för att viggo har börjat vakna tidigare, jaja..

nä nu ska ja umgås med kp lite. jo just det ja. -16,7 nu, det går frammåt iaf=)=)

hej då

Love M

FIN BESÖK=)

ja det hade jag å viggo igår. lina å gry kom på besök en sväng, först va vi ute å gick typ 50 min å pratade om det mesta å ingenting=)  efter det så gick vi hem till oss å så lekte viggo å gry lite. Eddie skulle ju givetvis vara med på ett hörn med som ni kommer se på biderna sen, haha, ja han e rolig han.

känns inte som om det hände så mycket mer igår, ja körde lite med micke picke, åkte å hämtade viggos väska som stått hos linda i typ 4 månader, jag hittade dit sj med, jag blev riktigt stolt, har har ni tjejen med INGET lokalsinne för fem öre. så ja var mer än nöjd. =)
när ja kom hem så hade kp gjort en god kycklingsallad. namnam=)

just nu e ja så jävla trött så ja orkar knappt hålla mig vaken, men viggo e pigg å å håller på med jävulstyg hela tiden, så ingen sömn än.  han har börjat vakan runt 7 tiden nu, så ja e ju inte riktigt van vid att gå upp så tidigt, riktigt jobbigt. men ja har iaf gått en morgon promenad med eddie, redan vid nio tiden, väldigt tidigt för mig.  det känns som om detta inlägget e jätte konstigt skrivit, men ja e för trött för att läsa igenom å kolla. så hej då..
här kommer lite bilder....=)










Love M

SNART TVÅ VECKOR SEDAN

ja det va det sen ja skrev, har verkligen inte känt för det, har inte haft nåt ja vill dela med mig av... viggo har vart sjuk, haft både örininflamation å magsjukan, nu e han helt frisk igen, vilket märks, det busas å hålls på HEEELA tiden.P Kp låg magsjuk i helgen, så typiskt då vi igentligen skulle vart på 100års kalas i tvååker, jag gick dit vid halv tio efter att viggo hade somnat för natten. det va kul där med mycke dans å dricka, efter den festen åkte jag hem till paaso på efterfest, så ja va inte hemma innan halv 10 dagen efter. (jag somna på soffan) sen fick ja en släng av nånting, blev skit dålig, fick så ont i magen att ja inte kunde gå upprätt, å feber på det, men det släppte dagen efter så det va skönt, det e bara den jävla huvudvärken som har hållt i sig, men icke idag=) idag när ja vaknade kl 8 så va det sol ute!!! mmm i love! så då började ja damsuga å städa, haha, typiskt mig. se om ja kan slänga in nån bild från helgen. dom e väldigt suddiga då mamma tog dom med sin mobil. nähä nu såg ja att det inte går, för det e fel på denna sidan nu. så det får la kanske bli nån annan gång då...

RSS 2.0